Thursday, June 7, 2007

Lily and Sarah

First sekali jumpa dia kat tempat hiburan. Nama dia Lily.Dah kenal aku belanja dia minum. Sambil tu borak pasal dia,dia kata bapak dia orang putih, mak orang jepun. Patut la lawa aku kata. Body cun, tetek besar, badan slim macam model. Lepas tu dia kata dia boring, ajak aku balik rumah dia, dia kata tak ada sapa kat rumah. Semua balik kampung bapak dia. Sampai rumah dia, terus naik bilik, dalam bilik disuruh akududuk atas sofa, dia nak tukar baju kejap. Aku pun gementarjugak. Bila dia dah tukar baju, dia keluar dari bilik air,terbeliak mata aku tengok, seksi betul. Pakai baju tidur satin yang betul-betul "figure hugging".Dalam hati, Aku teringat kawan aku kata, jangan gelojoh, pelan-pelan. Aku pun kata kat dia, bilik ni panas, boleh pasang air-con, ditunjuk aku kontrolnya. Aku on air-con,pasang yang paling sejuk, lepas tu cakap yang aku nak kebilik air kejap.Dah habis aku "freshen up", aku pegi kat dia, disebabkan bilik sejuk, puting tetek dia tegang. Bayangkan tetek besar,puting tegang, peh, bontot pulak terbonjol keluar, bibir merah menyala sama dengan warna baju tidur, badan putih melepak, gebu. Geram, rasa nak nyonyot tetek dia macam orangtak dapat minum 10 hari.Aku pun cium dia pelan-pelan, tapi dalam hati dah tak terkawal lagi. Sambil cium aku main lidah aku dalam mulut dia, aku ramas tetek dia, dapat rasa memang dah tegang puting tetek dia. Dia bukak pakaian aku, sampai bogel aku dibuatnya. Konek dah tegang, digentel dengan jari dia pelan-pelan. Tangan aku pun raba badan dia, sampai kat bontot.WOW! Kental lagi. Aku ramas bontot dia, selak baju dia sikitmain lobang bontot. Dari mulut dia mengerang sedap.eeeemmmmm....! disebut berulang kali.Tengah dok syok, tiba-tiba kakak dia masuk dalam bilik. Dia marah kita orang, katanya seks untuk orang dah kawin. Dalamgaduh sempat jugak Lily introduce aku kat kakaknya "This ismy sister, Sarah", belum sempat aku kata Hi, dia lempang akumarah aku buat adik dia macam ni. Macam-macam aku kena marahSambil tu dalam hati aku marah jugak kat dia, nak aje akusondol konek aku dalam mulut dia, bagi dia senyap. Kemudian dia nak lempang aku lagi, belum sempat dia hayun, aku tangkap tangan dia ikat kat atas katil. Lepas tu aku koyakkan panties siSarah, sumbat dalam mulut bagi senyap.Apa lagi, tengah marah, nafsu aku mula mengganas. Aku tarikLily, cium dia sambil tangan aku ramas tetek Lily. Makin kuat Lily mengerang. Orang tengah high. Sarah, kakak Lily, tengok apa aku buat dengan adik dia. Aku koyakkan baju Lily,FUH! tetek tegang gila, puting merah jambu. Aku sedut sepuashati aku. aaahhhh...! "Yeaaa.. Take it, put it your mouth"Dengan pengalaman tengok blue film, jari aku mula main lobangbontot dia. eeeemmm... eeeemmmm... mengerang, sambil nafasLily makin laju. Konek aku rasa tegang betul dimain dek LilyKemudian aku dudukkan Lily atas kerusi, kaki dia aku taruk atas tempat letak tangan, terkangkang Lily sambil menunjukkancipap yang masih remaja. Aku jilat dari bontot sampai katbijik kelentit dengan ganas. Aku buat banyak kali sambil gigit kelentit yang merah jambu tu. AAAAHHH!!! kuat jeritLily. "I'M COMING, YES YEEESSS!! OOOHHH!!" ditala cipap diakat muka aku. Lagi kuat aku buat kat dia. Konek aku masih belum masuk dalam cipap Lily. Memang aku sengaja tak nak masuk lagi. Aku tengok Lily puas kepenatan, sambil tekangkang aku tengok air dari cipap dia mengalir keluar dia cuba ambil nafas dia kembali.Aku bangun, aku tengok Sarah, dia diam, tapi dalam pandangmata dia aku tau dia pun nak jugak. Aku tanya dia "Do youwant me to suck your pussy like I did to Lily". Dia menganguk kepala tanda ya. Aku bukak ikat tangan dia, panties dalam mulut aku keluarkan. Aku suruh dia berdiri dantanggalkan baju dia. Sarah tak menolak, dibuka baju satu-persatu. ALAMAK! Seksi macam adik dia jugak. Aku ambik talipinggang aku, aku sebat bontot dia, menjerit sakit Sarah."Why did you do that", kata Sarah, aku cakap balas untuk dialempang aku. Nampak merah kat bontot dia, kulit putih apalagi. Aku suruh Sarah duduk sandar kat kepala katil.kali ni aku jilat cipap Sarah pelan-pelan. "Don't hurt me",cakap Sarah, sambil tu Sarah mengerang makin laju. Kali ni aku guna jari aku masuk lobang bontot dia. Lidah aku menjilat kelentit dia sambil aku melapah cipap Sarah.Aku tengok tangan dia meramas-ramas bantal yang bersarungkansatin, diambil bantal tu sambil mengigit hujung bantal. Digoyang-goyang bontot, sebab aku dah masukkan jari aku dalam lobang bontot sampai kedalam, aaaahhhh aaaaaHHHHHAAAAAHHHHH...! O!SHIT! YEAAA... YEEEAAA!!! I'M COMING, YESYES!" makin kuat Sarah jerit, makin kuat nyonyot aku katcipap dia. Setelah Sarah puas katanya "Thank you for showing me the true meaning of sex". Kemudian aku kata"Don't thank me yet, cause I haven't fuck any of your pussy"Kemudian Lily bangun sambil senyum, bisik kat Sarah, Sarahgelak kecil. Kemudian Lily kata "You made us cum, now what me and Sarahgonna do is I'll suck your cock and Sarah will lick your asshole, and after that your cock will fuck my juicy pussyand Sarah's ass, how's that", aku pun kata "Sounds good to me". Dia orang pun mula la, dia orang pun ganas. Aku pun gigit bantal dibuatnya, kuat jugak aku menjerit sedap.Kemudian aku mulakan dengan Lily. Fuh, sedap rasa, panasair cipap Lily, aku baringkan dia, kaki Lily aku taruk atasbahu aku. Aku masukkan konek aku dalam cipap Lily, sama-samamengerang sedap. Makin lama makin laju, aku tengok tetek Lily bergoyang, atas, bawah, atas, bawah, memang syok main dengan orang tetek besar. Dah aku puaskan Lily, tiba giliranSarah, aku kata "I love your tight ass, scream all you want,cause this is gonna hurt". Aku cuba masuk dalam lobang bontot tapi tak dapat, ketat lagi, aku cuba lagi, kali ni Sarah menjerit "NOOO! You're hurting me, It's too big, "Kemudian aku suruh Sarah sandar atas badan Lily sambil Lilykangkangkan kaki Sarah, tangan sarah aku suruh pegang bantalkalau sakit gigit bantal tu kuat-kuat, aku suruh Lily kangkang kaki Sarah besar-besar. Dengan air cipap Sarahyang ada, aku sapu kat konek aku bagi licin bila masuk.Aku cuba sekali lagi, kali ni aku tak peduli, aku nak jugakrasa konek aku dalam bontot Sarah. Aku tolak pelan-pelan,last-last masuk jugak kepala konek aku, aku tengok Sarahmengerang kesakitan, sambil peluk digigit bantal tu.Aku masukkan habis konek aku, aaaahhhh... sedap dalam ni panas. Keluar, masuk, keluar, masuk, aku tengok Sarahmeramas-ramas tetek Lily, sambil buat muka menahan sakit."Am I hurting you Sarah?", kata aku, "At first, yes, but nowit's feels good" Sarah menjawab, makin lama makin laju,Aku pun sampai ketahap yang memuncak, aku cabut konek aku dari lobang bontot Sarah, aku buat macam stail melancap,dan dia orang membuka mulut sambil menjulurkan lidah nak kanair mani aku. Tapi Sarah gelojoh dimasukkan konek aku dalammulut dia, disedut habis air mani yang keluar, banyak jugak aku tengok yang terpancut. Lily merajuk sebab Sarah buatgitu. Aku kata "Don't worry, there's plenty more where that came from..

1 comment:

Arradhiyatul Mutiara said...

Cerita Sex Indonesia - Dokter Jepang Cantik Yang Genit~~~~~~Cerita Sex Indonesia - Masa Remaja Yg Sungguh Menyenangkan



Rahasia Pacar Teman Kost ku~~~~~Penelusuran Erotic stories~~~~~Pemerkosaan terhadap primadona sekolah



Cerita Seks terbaru Fantasi di akhir pekan~~~~~info Video Porno Indonesia Dan Para Artis Indonesia lebih lengkap clik disini



Kumpulan Gaya Cerita Ngentot Cerita Dewasa Cerita Sex Indonesia~~~~~Tips Dalam Mendapatkan Wanita Idaman Anda Dalam Kumpulan Cerita Dewasa Kategori Artikel Sex



Cerita Sex Tante Kos Bernama Rita Paling Hot~~~~~Foto Bugil Telanjang Dewi Cinta Tanpa Sensor Laris Manis di Internet



Cerita Dewasa 2014-2015 Jeritan Pembawa Nikmat~~~~~Cerita Seks - Ngentot Merayakan Kelulusan SMA Pacarku~~~~~mahasiswi bercinta di kontrakan



Cerita Seks Dengan Tante Murni Cerita Seks Panas Terbaru~~~~~Aku Ngentot 3 Cewek Cantik Bangat~~~~~Cerita Sex Artis Cantik Cynthiara Alona



ngentot degan kakak sepupu ketika suaminya lagi gak ada~~~~~Foto Bugil Anita Hara Tanpa Sensor Terbaru~~~~~Karyawan Asing Yang Tangguh Ngesex



Gambar Gaya Bercinta Paling Hot yang disukai para Wanita~~~~~Alat Bantu Sex Wanita Penis Maju Mundur Getar Goyang~~~~~Capsule Pembesar Penis Herbal King Cobra Capsule


Cerita Seks Ngentot dengan Tetangga Baruku Yang Putih Mulus dan Bahenol

Kisah Seks dengan Guruku yang Cantik dan Seksi

Cerita Panas Kulahap Memek Ibu Dan Adik Kandungku

Cerita Dewasa Hot Bercinta dengan Istri Pembeli Mobil

Cerita Dewasa Hot-Pesta Sexs Pacarku dan Adiknya